ДЪРЖАВА

SAFIC-ALCAN, световен дистрибутор на специализирани химикали

SAFIC-ALCAN, световен дистрибутор на химически специалитети

Safic-Alcan представлява повече от 100 най-съвременни производители по целия свят. Базирана в Париж La-Défense (Франция), компанията има мрежа от 25 офиси и складове, разположени стратегически в Европа, Близкия Изток, Азия и Америка. Днес повече от 84% от оборота на Safic-Alcan се извършва извън Франция

Исторически лидер на пазара на каучук, дистрибуторската група се разраства драстично през годините, за да обхване такива пазари като покрития, лепила, термопластика, смазочни материали, почистващи препарати, козметика, фармацевтични продукти и хранителни добавки.

В допълнение, компанията непрекъснато търси нови възможности за придобиване, за да засили пазарните си дялове предимно в Източна Европа и в региони, където има силен ръст в търсенето на специални химикали.

Следвайки LMBO от януари 2015 г., ръководството и служителите на Safic-Alcan поеха контрола върху компанията. Днес Safic-Alcan се счита за единственият независим европейски дистрибутор на химикали с изключително френски инвестиции с международно покритие на пазара.

100%

СПЕЦИАЛИЗИРАНИ ПРОДУКТИ

648

КОНСОЛИДИРАНИ ПРИХОДИ

50

ОБХВАНАТИ СТРАНИ

630

СЛУЖИТЕЛИ В ЦЯЛ СВЯТ

ПОСЛЕДНИ НОВОСТИ


Forgot password or register ?