ДЪРЖАВА

Personal Care

Personal care cа ключов пазар за Safic-Alcan, тъй като можем да предложим богатство от умения и опит, за да предоставим най-доброто решение за нуждите на клиенти и доставчици в Европа, Близкия изток, Африка и САЩ.

Водещото при нас, е че мислим на глобално, но действаме на местно ниво. Ние можем да Ви помогнем да намалите сложността и разходите благодарение на нашата логистична структура, като същевременно останете близо до всички наши клиенти, където и да се намират.

Благодарение на обширните ни познания за пазара, широка гама от специализирани продукти и активни съставки и специализиран екип от технически експерти по продажбите, Safic-Alcan е водещ дистрибутор на пазара за лична хигиена.

Можете да изпратите имейл или да се обадите на някой от нашите експерти, за да откриете невероятното ни портфолио от продукти и да обсъдите решение за вашите специфични изисквания.

Прочети още...

С нашата мрежа от пет приложни лаборатории ние можем да отговорим на най-новите тенденции и потребности на потребителите във всички пазарни сегменти, както и да създадем по-задълбочено разбиране на продуктивността и синергията в нашата гама и да подкрепим успеха си

Пазарните ни експерти редовно набелязват нови концепции и предстоящи тенденции, за да Ви осигурят точна тенденция за излъчване и водещи пазарни познания на пазара. Следвайте ни в нашия блог!
Нашето дългосрочно партньорство с "Best in class" доставчици гарантира постоянно предлагане на качествени стандарти и активни съставки, което създава фантастична възможност да се използват най-новите технологии за вашите нови продукти.

Основните елементи на нашия модел са качествените и REACH регулациите, отговорната грижа и устойчивостта, удовлетвореността на клиентите и непрекъснатото повишаване на квалификацията на служителите.

Ние доставяме не само продукти, но и съвети за формулиране и препоръки за производство и обработка, за да заведете бизнеса си на следващото ниво.

Накратко, Safic-Alcan предоставя иновативни решения на пазара за лична хигиена и козметика!

 

Kонтакт за дивизията

Елица Гяурова Вилиана Янкова
 tel sidebar rose Teл.: +359 28840630  tel sidebar rose Тел.: +359 28840630
 mail sidebar rose e.gyaurova@safic-alcan.bg   mail sidebar rose v.yankova@safic-alcan.bg
  • personal-care.jpg
  • personal-care2.jpg
  • personal-care3.jpg
  • personal-care5.jpg
  • personal-care6.jpg
  • personal-care7.jpg
  • personal-care8.jpg
  • personal-care9.jpgForgot password or register ?